Ja na nim nic nie widzę, za ciemne.
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa na nim nic nie widzę, za ciemne.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No i przed chwilą zakończył się rozlew piwa. Mi nie smakuje. Titus nie gardzi a Publius nie wyraził jednoznacznej opini.
Do refermentacji użyliśmy 0,5 l brzeczki od portera 20 blg.Last edited by Shlangbaum; 2007-01-20, 11:30.
Comment
-
-
Jestem chory . 39 mam i nie wiem ile to potrwa. Ustalajcie kiedy Wam pasuje, jak się będzie dało to dołączę, jak nie to następnym razem. Niestety z tego co słyszałem to ten wirus długo poniewieraTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaJestem chory . 39 mam i nie wiem ile to potrwa. Ustalajcie kiedy Wam pasuje, jak się będzie dało to dołączę, jak nie to następnym razem. Niestety z tego co słyszałem to ten wirus długo poniewieraPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdogrzewanie zacieru grzałką zanurzeniową.------------------------------------------------------
Kiedy w zlewie, przed czy po rozlewie?
Comment
-
Comment