nie ma sprawy wszak twój sprzęt stoi pusty.
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPo prostu weźmiemy i przelejemy Za jakiś tydzień, bo w tej temperaturze 6-7 stopni to za szybko fermentować nie będzie.
Nie ma sprawy - daj znać kiedy, to przywiozę swoją magiczną pompkęOstatnia zmiana dokonana przez mwojtaszek; 2006-03-02, 14:36.Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Bock na cichej.
Dziś komisja w składzie e-prezes, MarcinKa i ja dokonaliśmy przepompowania piwa do fermentora (magiczną pompką mwojtaszka) celem odbycia przez nie koloni karnej w zamknięciu. Balling spadł do 9 co oznacza, że na razie nasze piwo ma moc 4,4 % - zobaczymy jak będzie dalej.
------------------------------------------------------------
Poniżej zdjęcie, na którym MarcinKa uwiecznił moją włochatą dłoń zbierającą gęstwę drożdżową.
Comment
-
-
Etykieta
Zamieszczam zmontowaną na szybko tej nocy etykietkę LajboCKowego Koźlaka przygotowaną na Galę Piw Małopolski. Miałem na koziołku posadzić jeszcze jakąś ponętną pannę ale mi weny brakłoOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-05-13, 08:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespanowie! 16 kg pilzeńskiego czeka... może by tak coś uwarzyć na słułę?? pytanie nie tylko do mwojtaszka i shlangbauma!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment