Ja (bez względu na to czy będę warzył) proponuję pszeniczne. Niech znów będzie coś ciekawego. Ewentualnie proponuję uwarzyć monachijskie ale w całości zabeczkować do mini kega 15 l (zamierzam kupić taki) i wypić na wspólnej imprezie w październiku na OctoberFest u mnie w ogródku
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
wchodzę w to, acz nie wiem czy uda się czasowo dograć wszystkie sprawy. Wszak oferowałem swoje lokum na następny raz, trzebaby tylko dobrze terminy dograć. Sprzęt w zasadzie jest, miejsce jest, surowca pod dostatkiem. Ino ten czas piekielny, ale może się uda, co ?
Comment
-
-
Spoko. Mieszkasz w dobrym dla wszystkich miejscu. Ja bym przyniósł filtrator ciśnieniowy
Proponuję w sobotę 1 lipca. Studenci będą po sesji
Tylko jakie piwoOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-05-29, 23:00.
Comment
-
-
co do piwa to albo jakiegoś lekkiego bocka (altbocka - jest jeszcze na tyle chłodno, że na nottingamach powien wyjść) albo pójść na całość i portera bałtyckiego.
termin na razie jest mi obojętny, spróbuję się dostosować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZrzuć się z nami na surowce i po prostu uwarz to piwo Jeżeli jeszcze nie warzyłeś piwa w domu, to może to być początek pięknego hobbyOstatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-05-31, 08:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesmoże niekoniecznie, ale Ci którzy nie zadali sobie trudu przyjścia na Galę będą musieli się czymś wkupić
na gali byłem
domowe Wasze próbowałem
a teraz mogę i dorzucić się, byleby termin pasował
a po nauce zajmę się swoim zestawem, który otrzymałem od e-prezesa na zachętęMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
No to chyba wykrystalizował się skład piwowarski kolejnego LajboCKowego warzenia: Titus_Fox, e-prezes, Cez, Shlangbaum Teraz Panowie trzeba ustalić termin i gatunek piwa. Proponuję to zrobić na małym piwku w czwartek Jak nikt nie ma zastrzeżeń to proponuję przejście na gg lub PW celem ustalenia piwkowania bez zaśmiecania tematuOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-05-31, 08:44.
Comment
-
Comment