Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika berdoMożna się jeszcze przyłączyć, czy są ograniczenia przestrzenno-kuchenne?
Comment
-
-
No i przegapiłwm (tym razem nie z własnej winy, temat mi nawala i mam problemy z jego otwarciem). Też byłbym chętny, raczej jako obserwator niż uczestnik, bo jeszcze nic nie uwarzyłem, a się przymierzam i taki pokaz dobrze by mi zrobił.
Skoro jest tyle osób chętnych proponował bym rozważyć warzenie 2 warek. Podzielić towarzystwo np. na 2 trójki. Jak tak jak pisałem byłbym w roli obserwatora, ale wkład materialny mogę wnieść. Przedyskutujcie to w czwartek. Żeby się tradycyjnie nie skończyło, że najpierw po 5, 6 osób jest chętnych, a później nie ma kto warzyć.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Dla tych, którzy nam kibicują podaję fakty:
1. Warzymy 24 czerwca w sobotę od godziny 7:00.
2. Warzymy piwo monachijskie, które w liczbie 30 litrów w całości zabeczkujemy i będzie na imprezę LajboCKową na październikfest
3. Skład piwowarski to pierwszi zgłoszeni, czyli Titus_Fox, e-prezes, Cez, berdo i Shlangbaum.
4. Lokalu użycza Titus_Fox
PS
Ci ci by też chcieli warzyć a nie załapali się bo niewyśledzili w porę tematu niech się zgłoszą już teraz, aby ich więcej kolejka nie ominęła. Mam na myśli szczególnie MarcinKę, który ma pecha. Na raz następny bez MarcinKi nie warzymy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno i zabutelkowane! 8 + 9.5 + 10 litrów. no jak chłopaki wystawiamy do Żywca?
Comment
-
Comment