Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
Te 40% vil. to tak ma być? Czy w wersji docelowej będzie tam wstawiony właściwy alkohol i ekstrake?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaTe 40% vil. to tak ma być? Czy w wersji docelowej będzie tam wstawiony właściwy alkohol i ekstrake?
Comment
-
-
Czyli takie biesiadne piwo, które godzinami można pić i pić....
A co ma być na 4 warkę?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaCzyli takie biesiadne piwo, które godzinami można pić i pić....
A co ma być na 4 warkę?
a kto ma byc na 4 warkę?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Warzenie w niedzielę 17 grudnia
Następna warzenie odbędzie się dzięki uprzejmości Pani Publiusowej u Publiusa
Start o 11:00. Ja przywiozę prototypową torbę do zacierania (oraz w razie czego tradycyjnie filtrator ciśnieniowy). Oraz chmiel w granulacie bo trzeba zużyć zbiór 2005
Co do reszty składników, to trzeba się dogadać, co warzymy. Pasuje wszystkim ten pils na konkurs Marusi ?
Titus Fox - dasz radę o tej porze ? Wcześniej nie możemy niestety. W razie czego i tak Cię poprosimy o wypożyczenie gara.
Skład wygląda na razie tak: e-prezez, Publius, Ja, Titus (?)
Ze dwie osoby mogą jeszcze się zmieścić podobno w Karmelickim Nanobrowarze PrzyklasztornymOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-12-14, 18:29.
Comment
-
-
Mimo barw kwiecistych bym się zjawił, ale idę do roboty na 7. Może uda mi się na 5 warkę załapać?
Warzcie udanie i smacznie, powodzenia!To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment