Ja na nim nic nie widzę, za ciemne.
Wędrowny browar LajboCKów czyli tam i z powrotem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa na nim nic nie widzę, za ciemne.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
No i przed chwilą zakończył się rozlew piwa. Mi nie smakuje. Titus nie gardzi a Publius nie wyraził jednoznacznej opini.
Do refermentacji użyliśmy 0,5 l brzeczki od portera 20 blg.Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2007-01-20, 11:30.Comment
-
W tym tygodniu też odpadam ale zasadniczo jestem chętny - może wspólny weizenbock ?Comment
-
Jestem chory. 39 mam i nie wiem ile to potrwa. Ustalajcie kiedy Wam pasuje, jak się będzie dało to dołączę, jak nie to następnym razem. Niestety z tego co słyszałem to ten wirus długo poniewiera
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaJestem chory. 39 mam i nie wiem ile to potrwa. Ustalajcie kiedy Wam pasuje, jak się będzie dało to dołączę, jak nie to następnym razem. Niestety z tego co słyszałem to ten wirus długo poniewiera
Kiedy ja se piwa nawarze i sprzęt posprawdzam.
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdogrzewanie zacieru grzałką zanurzeniową.------------------------------------------------------
Kiedy w zlewie, przed czy po rozlewie?Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
Uff...w końcu granice otwarli i dla śląska. Nie czekając, aż znowu je zamkną 04.07 ruszyliśmy podbijać czeskie browarki
. Tym razem wybór padł na browar w miejscowości Němčice nad Hanou. Browar powstał już na jesieni 2019 roku, ale właściciele nie mieli wymaganych pozwoleń i na początku...
-
Channel: Czechy
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 22:31 -
-
Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
Za barem znajduje...-
Channel: Szwecja
2024-08-07, 11:04 -
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment