Warka nr.18 22.04.2006
Gotowiec Irish Stout + 2,7 kg ekstraktu + 33g fuggles 10 minut gotowania i przetrzymane w brzeczce o czasie studzenia.
Drożdże Irish Ale. OG 1048 , teraz stoi na cichej, jutro bedę butelkował.
Nieładnie się chwałić, ale jakoś nie mogę się oprzeć Zrobiłem mały remanent w piwniczce i okazało się, że leżakuje sobie aktualnie 680 butelek piwka z 16 różnych warek.
Chociaż piwa z warek nr. 5, 6 i 8 bardzo szybko znikają, będę musiał część gdzieś zachomikować!
Gotowiec Irish Stout + 2,7 kg ekstraktu + 33g fuggles 10 minut gotowania i przetrzymane w brzeczce o czasie studzenia.
Drożdże Irish Ale. OG 1048 , teraz stoi na cichej, jutro bedę butelkował.
Nieładnie się chwałić, ale jakoś nie mogę się oprzeć Zrobiłem mały remanent w piwniczce i okazało się, że leżakuje sobie aktualnie 680 butelek piwka z 16 różnych warek.
Chociaż piwa z warek nr. 5, 6 i 8 bardzo szybko znikają, będę musiał część gdzieś zachomikować!
Comment