Będe musiał się zastanowić nad tym moim pomysłem.
A co do piwa to oznaki fermentacji pojawiły się ok. 16 mała piana na powierzchni zapach mało przyjemny taki ostry wyrazny , obecnie cała powierzchnia pokryta jest warstwą piany oraz brązowym osadem nie wyglądającym za ciekawie, chyba jak gdzieś czytałem to osad ten wraz z pianą trzeba zebrać z powierzchni??? a co do zapachu zmienił sie trochę można wyczuć już nuty jabłkowe pochodzące jak mniemam od drożdzy.
A co do piwa to oznaki fermentacji pojawiły się ok. 16 mała piana na powierzchni zapach mało przyjemny taki ostry wyrazny , obecnie cała powierzchnia pokryta jest warstwą piany oraz brązowym osadem nie wyglądającym za ciekawie, chyba jak gdzieś czytałem to osad ten wraz z pianą trzeba zebrać z powierzchni??? a co do zapachu zmienił sie trochę można wyczuć już nuty jabłkowe pochodzące jak mniemam od drożdzy.
Comment