Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
Browar Czerwony jak Cegła zaczyna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham23l brzeczki trafiło do kotła z przeznaczeniem na piwo. Młuto nadal wysładzam z przeznaczeniem na podpiwek. Ciekawe czy wyjdzie?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNarazie nic nie wyjdzie. Nie przewidziałem, że potrzebne będzie płutno do filtracji. Jutro kupie gaze (tj. dzisiaj).
Pomimo trudnosci z tą warką, życzę Ci wesołych Świąt! Ja już zdązyłem posprzątać po sobie i moge iść spać!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BNie ważne, i tak zaraz Ci Huanhua dowali z tym "płUtnem"...
Pozdrawiam już WigilijnieW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
coź czółem rze s tym płutnem coś będzie nia tag ;D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kurde, żeby po warzeniu głowa bolała. Jeszcze tak nie miałem. Chyba trzeba było się ograniczyć do jednego gatunku piwa a nie robić przegląd.
Dodam tylko 25g goryczki 50min i 30g aromatu 20min.
Podpiwek se zaczeka do 2-go święta z braku czasu (mojego! nie podpiwku).
Comment
-
-
8(1)
Warka nr 8(1) czyli ósma ogólnie i pierwsza w tym roku. Tak się składa lubię "Erie" a to zawsze jest pasteryzowane postanowiłem spróbować sam coś takiego uwarzyć. Ponoć to piwo w stylu irlandzkim więc zasyp do brown ale, ale drożdże od bocka. Na razie grzeje się woda na zacieranie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khammam przeszło godzine wolnego idę do marketu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamByłem raz i starczy. Kupiłem pszenice Obolona...a co tak będę na trzeźwo siedział. No prawde powiedziawszy to nie jedną pszenice.
Comment
-
Comment