Po wielu perturbacjach i falstartach,mój domowy browar w końcu ruszył.Na pierwszy ogień,ze względu na temperaturę,poszedł gotowiec Brewfermu-Christmas.Nastawiłem wczoraj,a dziś w całej kuchni pięknie pachnie fermentującą brzeczką Następne warki będą już ze słodów,niech sie tylko troszkę ochłodzi.Dumny jestem,że mogę dołączyć do tak szacownego grona Wasze zdrowie
Browar Domowy "Antoni"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośDumny jestem,że mogę dołączyć do tak szacownego grona Wasze zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Gratulacje! Na pierwsze zacieranie chętnie wpadnę Ci pomóc, jeśli oczywiście będziesz chciał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośDziękuję wszystkim za miłe słowa.Myślę,że przy wsparciu takich tuzów domowego warzenia wszystko pójdzie jak z płatka.Wasze zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czy tuz to coś w rodzaju byka? Bo nagle jakąś byczą siłę w sobie poczułam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośi tak Was lubię
Comment
-
-
Wczoraj gotowiec poszedł do butelek.Frajdę przy nalewaniu miałem ogromną,a wyszło 15 butli półlitrowych,które pare dni postoją w temperaturze pokojowej,a potem pójdą do piwniczki.Zrobiłem je z myślą o Bożym Narodzeniu,a będąc facetem spokojnym i bardzo cierpliwym,wiem że,dotrwają do zimy
Comment
-
Comment