Semplice - moje warzenie

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • semplice
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.07
    • 89

    #76
    No właśnie - może w BA mają pastucha :-) Wersja dla piwowarów z logiem Browamatora...
    Ale lepiej nie zgłębiać tego tematu bo podzieli on losy wątku o rajtkach :-)

    Comment

    • Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

      #77
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik

      P.S. Wersja z przelewaniem to b. dobry wybor
      Jako kobieta zdecydowanie się nie zgadzam

      Z tym zamykaniem na kłódkę tez sie nie zgadzam - kazdy początkujący piwowar niech zagląda parę razy dziennie do środka w celu obserwacji, jak wygląda cały proces. Tylko ostrożnie, bez plucia i kichania
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • semplice
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.07
        • 89

        #78
        Bez plucia i kichania traci to wszystko połowę uroku :-)
        Tak serio to zajrzę na pewno kilka razy żeby obserwować proces...
        Planuję temperaturę ok 18-20 stopni - tyle "dzierży" moje styropianowe cudeńko na 2 butelkach 1,5 litra :-)

        Comment

        • buran
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.12
          • 110

          #79
          semplice,
          nawet jeżeli ta warka bedzie inna w smaku to i tak przejdzie do historii. Temat jest od wczoraj a już ponad 75 postów.

          Comment

          • semplice
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2006.07
            • 89

            #80
            Gdyby dobrzy ludzie nie pomogli to by dopiero przeszła do historii :-)
            Trzeba by założyć oddzielny dział "Jeśli nie piwo to co ... to jest?" :-))))

            Comment

            Przetwarzanie...
            X