To jeszcze teraz powiesz co rozumiesz przez "na lenia"
1. Zatarcie w temp. około 70°C i pozostawienie w spokoju na dłuższy czas z niekontrolowanym, naturalnym spadkiem temp. o 5-10°C
2. Zatarcie w temp. "angielskiej" i utrzymywanie tej temp. przez cały czas (zacieranie w lodówce turystycznej, okresowe podgrzewanie)
3. Normalne dwa (trzy) postoje (leniwe tylko w porównaniu z dekokcją)
Jedna saszetka na cały sezon?
1. Zatarcie w temp. około 70°C i pozostawienie w spokoju na dłuższy czas z niekontrolowanym, naturalnym spadkiem temp. o 5-10°C
2. Zatarcie w temp. "angielskiej" i utrzymywanie tej temp. przez cały czas (zacieranie w lodówce turystycznej, okresowe podgrzewanie)
3. Normalne dwa (trzy) postoje (leniwe tylko w porównaniu z dekokcją)
Jedna saszetka na cały sezon?
Comment