Treny te wzieły sie z 12 i 16 Warki, są wynikiem czegos czego nie moge pojąc i zrozumiec. 90 butelek przeleciało jak jedna chwila Chyba zaczne malować, bo rzeźbic juz potrafie... 17 sta będzie dobra..
Sławczanowe Treny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawczanTreny te wzieły sie z 12 i 16 Warki, są wynikiem czegos czego nie moge pojąc i zrozumiec. 90 butelek przeleciało jak jedna chwila Chyba zaczne malować, bo rzeźbic juz potrafie... 17 sta będzie dobra..
Przestań też pić...Ewentualnie takie posty wkładaj do wątku "Jestem po kilku".
Na zdrowie!
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie.
Właśnie zacząłem warzyć swoje pierwsze piwo.
Niestety nie pomyślałem o temperaturze, mianowicie aktualnie fermentator stoi w kuchni w temp 23 stopnie Celsjusza.
Z tego co widzę drożdże ładnie wzięły się do roboty bo ładnie bulgoczę przez rurkę....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.
Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...-
2020-09-22, 07:52 -
-
Zapraszam do udziału w jubileuszowej X Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2019.
Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2019r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych...-
-
-
Zapraszam do udziału w IX Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2018.
Ankieta w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2018r.
Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment