Rudzki Browar Domowy "PIERON" 2007
Collapse
X
-
Comment
-
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wstałem przed trzecią, a teraz wróciłem i w wolnym czasie uzupełnię notatki, bo chciałbym też spędzić trochę dnia z rodzinkąPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Mięczak! Dobra. Tak czy owaka gratuluję stu warek!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Warka XCIX- Flaps 13,2°Blg (06-X-2008r.)
Składniki:
- pilzeński 4 kg;
- karmel ciemny 0,15 kg;
- caraaroma 0,5 kg;
- karmel jasny 0,6 kg;
- chmiel Marynka szyszki 45 g.
- chmiel Lubelski szyszki 45 g.
- drożdże S-04.
Zacieranie:
- 18l wody do 55°C
- 52°C i 10'
- 66-67°C i 75'
- podgrzanie do 78°C filtracja.
Filtrowanie:
Po 30' przerwy.
Wysładzanie:
-4l
Chmielenie:
- 0' - Marynka
- 50'- Lubelski
- 60' chłodzenie.
Drożdze zadam jutro.
Wydajność 67%.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment