Warka 63: Weissbier
Dziś zabutelkowany z dodatkiem 1l rezerwy i 80g sacharozy rozpuszczonej w 0,6l wody. Po raz pierwszy przeprowadziłem butelkowanie w piwnicy. Stwierdziłem, że nie chce mi się targać 25kg na 3 piętro i spróbowałem jakoś poradzić sobie w piwnicy. Wszystko odbyło się całkiem sprawnie. Piwo smakuje bardzo przyjemnie, drożdże moim zdaniem nie gorsze od 3068.
Dziś zabutelkowany z dodatkiem 1l rezerwy i 80g sacharozy rozpuszczonej w 0,6l wody. Po raz pierwszy przeprowadziłem butelkowanie w piwnicy. Stwierdziłem, że nie chce mi się targać 25kg na 3 piętro i spróbowałem jakoś poradzić sobie w piwnicy. Wszystko odbyło się całkiem sprawnie. Piwo smakuje bardzo przyjemnie, drożdże moim zdaniem nie gorsze od 3068.
Comment