patent znany i stosowany z powodzeniem - ferment(at)or stał na lodówie - wyzej juz nie mam gdzie
Generalnie jakos poszło, tylko wcześniej woda dolewana na wysładzanie jakoś szybciej sie przesączała przez młóto, a w tym wypadku (nie wiem czy to rzeczywiście kwestia tych płatków) trwało to i trwało... i w dodatku było juz późno więc moze mi troche cierpliwosci ubyło...
Mam nadzieje że będzie za to nagroda - drożdże już drugi dzień szaleja po powierzchni - w piątek ulubiony etap mojego sasiada z dołu - kapslowanie młotkowcem
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Mam nadzieje że będzie za to nagroda - drożdże już drugi dzień szaleja po powierzchni - w piątek ulubiony etap mojego sasiada z dołu - kapslowanie młotkowcem
![Oczko](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/wink.gif)
Comment