Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika teodorehare
Wyświetlenie odpowiedzi
Browarek Bożydarek
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziU mnie jest tak samo, wcześniej kupowałem śrutowany lub śrutowałem za pomocą starego młynka do kawy. Teraz kupiłem porkerta i troszkę się rozczarowałem, jakość wykonania taka że, ciężko wyregulować, albo przelatują całe ziarna albo daje dużo mąki. Ale to pewnie kwestia praktyki w regulacji a może "dotarcia".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika teodorehare Wyświetlenie odpowiedziTo samo u mnie - albo mąka, albo całe ziarna - jest na to rada ? ( pozatym, lekkie bicie na wałku powoduje własnie pełne przeloty ziarna - czy to wada fabryczna ?)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzite typy chyba tak mają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziZnaczy że, się kurka nie dotrze?Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2008-01-21, 21:53.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimój sie dociera juz 2-3 lata i nadal niedotarty
Comment
-
-
Mój porkert chodzi od początku dobrze. Lekko się "popsuł", jak zmieliłam w nim niedosuszone papryczki pepperoni - musiałam go rozkręcić, bo był cały zakitowany i potem po skręceniu właśnie miałam przez jakiś czas mąkę+ziarno, ale potem jakoś samo mu przeszło
Może wy po każdym śrutowaniu rozkręcacie go i myjecie? Ja tylko otrzepuję go z mąki i chowam do szafkiOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2008-02-01, 10:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże wy po każdym śrutowaniu rozkręcacie go i myjecie? Ja tylko otrzepuję go z mąki i chowam do szafki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże wy po każdym śrutowaniu rozkręcacie go i myjecie? Ja tylko otrzepuję go z mąki i chowam do szafkiMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika teodorehare Wyświetlenie odpowiedzicd składu
marynka 40 g - 70'
lubelski 10g - 5'
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze napisz jakie drożdże.
Comment
-
Comment