browar leśny w Sobótce - pierwsze kroki
Collapse
X
-
-
Za mało wody do wysładzania. 12literków będzie dobrze.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Wysłać Ci ogólną instrukcję zacierania może? Jacer, to nie do Ciebie, tylko do Grafonomanki pytanie, jakbyś się przypadkiem zastanawiałComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Nie zapomnij o pszeniczniaczkach, nadal namawiam na wizytę u źródełka w Sulistrowicach, a tę można zacierać w lodówce turystycznej i przy pomocy 5 litrowego garnka wrzątku, czyli idealne dla Twoich warunków jeśli nie uległy zmianie.
pozdrawiam M.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
-
Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-04-09, 11:45 -
-
Cześć,
Mam nadzieję, że to nie jest niewłaściwy dział - próbowałem znaleźć odpowiednie forum, jeżeli to jest nieodpowiednie to przepraszam i proszę o przeniesienie w należyte miejsce.
Znajomy zapytał mnie (jako, że jestem piwowarem domowym), czy są firmy...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam,
Od jakiegoś czasu zbieram butelki... po alkoholach mocnych. Mam trochę sygnowanych, ale bardzo lubię też proste butelki niesygnowane. Kolekcjonerów butelek od alkoholi mocnych jest niewielu, stąd staram się czasem posiłkować wiedzą i nawiązywać kontakty z birofilami, stąd...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
W większości brązowe, część zielona czyste z etykietami i bez w ilości mniej 80 sztuk.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment