Browar Pod Jeżem - pierwsze Wheat

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seta
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 6964

    #16
    Spragniony był...

    Comment

    • Fredd00
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.07
      • 88

      #17
      Jak widzę o ile kolega nie zakupi kilku fermentatorów, to nie ma szans na nagazowanie piwa, o dojrzewaniu nie mówiąc.

      Osobiście używam 4 - 2 na cichej 2 na burzliwej, i zdaje sie, nie jestem jedynym, choć hardkorowcy mają po 8

      Comment

      • jacer
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2006.03
        • 9875

        #18
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
        Spragniony był...


        10 piw dzienne

        Tyle się chłop narobił a na koniec wszystko spartolił
        Milicki Browar Rynkowy
        Grupa STYRIAN

        (1+sqrt5)/2
        "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
        "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
        No Hops, no Glory :)

        Comment

        • Von_Igel
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.08
          • 25

          #19
          To nie tak..
          Gdy siępo firmie rozeszła wiesć, że Browar Pod Jeżem funkcjonuje dostałem prawie ze polecenie służbowe... no i poszła skrzynka.
          Druga miała być uratowana, ale tutaj crashtesty domowe były przeprowadzone. Nagazowanie - nawet było...
          kolejne ciemne ukryłem skrzetnie w piwnicy...

          Comment

          Przetwarzanie...
          X