21.01.10
Wedle zalozen noworocznych 1 warka w 1 mc. Z braku jeszcze posiadania calego sprzetu do prawdziwego wazenia wybor padl znow na gotowca.
Puszeczka Dark Ale trafila do obrobki. Wykonanie wedle zalaczonej instrukcji. Woda kranowa przegotowana + 1 kg Glukozy. Przy ok 23 stopniach pomiar 11Blg. Jak na moje oko drozdze juz chyba pracuja bo dzis poziom w rurce fermentacyjnej jest juz rozny. A niestety wiaderka jak wiadomo nie sa idealne.
Wedle zalozen noworocznych 1 warka w 1 mc. Z braku jeszcze posiadania calego sprzetu do prawdziwego wazenia wybor padl znow na gotowca.
Puszeczka Dark Ale trafila do obrobki. Wykonanie wedle zalaczonej instrukcji. Woda kranowa przegotowana + 1 kg Glukozy. Przy ok 23 stopniach pomiar 11Blg. Jak na moje oko drozdze juz chyba pracuja bo dzis poziom w rurce fermentacyjnej jest juz rozny. A niestety wiaderka jak wiadomo nie sa idealne.
Comment