Nie napisałem, że to kluczowe dla pszeniczniaka, tylko W TYM przypadku. Nazwałbyś pszenicznym piwo z 5%wym udziałem słodu pszenicznego na lagerowych drożdżach???
Browar Zielony Domek
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNie napisałem, że to kluczowe dla pszeniczniaka, tylko W TYM przypadku. Nazwałbyś pszenicznym piwo z 5%wym udziałem słodu pszenicznego na lagerowych drożdżach???
jkocurek jak mogłęś dac mi lagerowe drożdże.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNie sądziłem że 3638 to drożdże lagerowe.No ale całe zycie człowiek się uczy.
jkocurek jak mogłęś dac mi lagerowe drożdże.Pozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jkocurek Wyświetlenie odpowiedziNIe wiam jak ja sie mogłem tak pomylić!! Ale Ci w Parparach też się machnęli bo moja pszenica na tych drożdżach 4ta byłaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi4 pszenica wśród lagerówPozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
-
Heeelołłłł???? Gdzie napisałem, że to są drożdże lagerowe??? Napisałem (w domyśle trochę), że gdyby były takie, to nawet "kolszem" nie powinieneś owego piwa nazywać...
Sam używałem tych drożdży ostatnio i chociaż nie jestem z nich zbyt zadowolony, to uważam, że można je uznać (od bidy) za pszeniczne...Last edited by Seta; 2010-09-03, 21:31.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziHeeelołłłł???? Gdzie napisałem, że to są drożdże lagerowe??? Napisałem (w domyśle trochę), że gdyby były takie, to nawet "kolszem" nie powinieneś owego piwa nazywać...
Sam używałem tych drożdży ostatnio i chociaż nie jestem z nich zbyt zadowolony, to uważam, że można je uznać (od bidy) za pszeniczne...
A na serio to moim zdaniem nie są gorsze od 3068Last edited by jkocurek; 2010-09-03, 21:35.Pozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
-
SetaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment