Albo dekadencja
Browar "Spasły Kocur"
Collapse
X
-
A najlepsze jest to, że dekokcję stosuję podczas zacierania . Łot. Analfabeta.
Dekadencja i dekapitacja? To mam nazwę na nowe piwo. Jak mi się uda zmienić zamówienie, to z 200 gram iungi, 100 gram marynki, 150 gram lubelskiego, 5 kg pilzneńskiego uwarzę Dekapitalizującego Dekadenta. NibyBitter jest dośc gorzkawy, ale mi tam mało. Chce czegoś dekadenckiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziDekadencja i dekapitacja? To mam nazwę na nowe piwo.
NibyBitter jest dośc gorzkawy, ale mi tam mało. Chce czegoś dekadenckiego.
Kropelka po kropelce i dojdziesz do tego ile IBU Ci potrzeba do szczęściaJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziDekadencja i dekapitacja? To mam nazwę na nowe piwo.
Comment
-
-
-
To i parę innych historycznych ale z XIXw. powinno Cię usatysfakcjonować. Oryginalne receptury, pochodzące z dzienników warzelnych browarów w UK.
105 IBU. Ja się będę od niego trzymał z daleka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNu, nu, nu, przecież BJCP wyraźnie mówi że scotch ale musi być ciemne i słabo nachmielone
Tak amerykański imperializm karze za nieposłuszeństwo!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNa zimno chmieli się chmielem aromatycznym, więc Lubelskim. W jaki sposób chmielenie na zimno obniża IBU??
Comment
-
Comment