Warka nr. 31 AIPA
Zasyp: 5.15 kg
3kg - Maris Otter
2kg - Munich Malt
0,15 - Wheat
Zacieranie: woda miekka - ( 25l RO + Kran 10l )
68 - 60'
75 - 30'
78 - 10'
25l - 1.053 eff: 82.09%
Chmielenie:
16g - culumbus 60'
21g - amarillo 20'
21g - cascade 10'
21g - amarillo 5'
30g - cascade 5'
Fermentacja:
S-04
Uwagi :
Gorycz urywa d**e
Zasyp: 5.15 kg
3kg - Maris Otter
2kg - Munich Malt
0,15 - Wheat
Zacieranie: woda miekka - ( 25l RO + Kran 10l )
68 - 60'
75 - 30'
78 - 10'
25l - 1.053 eff: 82.09%
Chmielenie:
16g - culumbus 60'
21g - amarillo 20'
21g - cascade 10'
21g - amarillo 5'
30g - cascade 5'
Fermentacja:
S-04
Uwagi :
Gorycz urywa d**e
Comment