przed dotarciem do mnie......
Biskupiec
Collapse
X
-
-
-
Najpopularniejszy serwis nieruchomosci. Sprzedaz i wynajem w kategoriach mieszkania, domy, dzialki, lokale uzytkowe. Oferty biur nieruchomosci, bezposrednie oraz od deweloperów. Znajdz swój dom marzen razem z nami - otoDom.pl
Ponownie browar jest na sprzedaż
tylko czy cena realna? /cena:10 000 000 000 PLN/
Comment
-
-
Po nazwie piower wnioskuję że kolega mógł się przyczynić do uszkodzenia czyjegoś nosa........ grrr......
Comment
-
-
z codziennego oglądania się w lustrze..... jeśli dobrze zgaduję........ kolego ..... piower .....axa ....
Comment
-
-
-
Cyrkonia... dawno na to czatowałaś, ale pytanie czy cena jest warta towaru
Comment
-
-
akurat pocztówki z widokiem byłej jednostki mnie nie interesują.......... a cena........ zdecydowanie normalna.........
Arnoldziku....... wpadnij do Olsztyna to zobaczysz kilkanaście (jeśli nie kilkadziesiąt - przestałam liczyć) przedwojennych pocztówek z Biskupcem
Comment
-
-
A mnie zainteresowała...
W tych zabytkowych koszarach, w roku 1969, wrabiano mnie w przysięgę Ludowej Ojczyźnie. Naszego "ukochanego" dowódcę kompanii, kpt. R., pozdrawialiśmy owego dnia gromkim "czołem telu tasie" Oj ,działo sięO!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi...pocztówki z widokiem byłej jednostki mnie nie interesują..........
Comment
-
-
etykiety z browaru w Biskupcu są również dostępne pod tym adresem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piower Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=373473
Ponownie browar jest na sprzedaż
tylko czy cena realna? /cena:10 000 000 000 PLN/
Comment
-
Comment