Browar Skierniewice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Sądzę, że to zwykłe robocze glany z okresu międzywojennego.
    Produkowane dla róznych przędsiębiorstw, a nie specjalnie dla browarów. Czyli dla kolekcjonerów piwnych zwykły śmieć.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

Related Topics

Collapse

• zgroza
      Skierniewice, Plac Dąbrowskiego 5, Bar Belfast
      zgroza
      Piwopój przy targowisku miejskim w Skierniewicach oferuje szyld z herbem/logo browaru Jabłonowo, koncerniaki z kija a z butelki również browary bardziej regionalne (ale pamięć zawodzi które) oraz... Pierwsza Pomoc z Pinty.
      Dla wielbicieli podłych barów/mordowni miejsce do odwiedzenia,...
      2017-10-21, 22:24
    • zgroza
      Skierniewice, Senatorska 5, Biały Piec
      zgroza
      Normalnie pizzeria czynna od 12, my akurat trafiliśmy, że od 18 więc nie mieliśmy okazji przetestować.
      Niemniej, kluczowa informacja - powinny być piwa z Bednar zarówno na kranie jak i w butelkach.
      2017-10-21, 22:03
    • banaszek
      Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
      banaszek
      Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
      2022-03-10, 11:35
    • ziomal-111
      Pomożecie ? Hurtownia.
      ziomal-111
      Czesc browarbizowcy. Dostalem sms-a od kolegi w pewnej sprawie. Oto jego treść. " Szukam dobrej hurtowni piw w której mógłbym zamówic 24 rózne piwa w małych butelkach po 300 sztuk z kazdego. Masz jakiś namiar". Od razu pomyslalem o browar.bizie i jego szerokich kontaktach. Jestescie...
      2016-09-22, 11:04
    • tmcdermid
      Identyfikacja kapsli
      tmcdermid
      Witam,
      Mam problem z identyfikacją poniższych kapsli. Szukałem sporo czasu na stronkach takich jak bottle cap index (z różnymi kombinacjami) oraz colnect, ale niestety nie udało mi się takowych znaleźć. Liczę na was, że mi pomożecie. Z góry wielkie dzięki!

https://imgur.com/p0...
      2019-10-28, 13:51
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...