Czy ktoś z Was ma jakieś informacje o browarze w Ełku? I przy okazji jakieś etykiety na zbyciu?
Browar w Ełku?
Collapse
X
-
Browar w Ełku?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Odp: Browar w Ełku?
adam16 napisał(a)
jakieś etykiety na zbyciu?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odp: Odp: Browar w Ełku?
Cooper napisał(a)
Rozumiem że to taki żart na wesoło ? Ta na skanie to prawdopodobnie jedyna znana sztuka.Last edited by adam16; 2004-01-18, 11:26.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A tak serio to nie wiedziałemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A tak zupełnie na marginesie - dlaczego nie można dodac postów w innych działach, a w Historii można?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Czyli że nie jest jedna, a dwieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Hmmm, tylko dwie etykiety znane z Ełku, na wiosnę trzeba zrobic wyprawę ze szpadlami do tego miasta, będzie ich więcejCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment