Jestem w posiadaniu "Kroniki Przemysłu Piwowarskiego" cz I obejmującą lata 1945-1980. Czy ktoś posiada może cz II? interesyje mnie jakie late ona obejmuje ewentualnie czego dotyczy.
Kronika Przemysłu Piwowarskiego
Collapse
X
-
do zaznajomionych z tematem mam wielką prośbę o podanie roku wydania tej publikacji
aha o samej książce jest nieco tutaj:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Kupię książkę "Kronika przemysłu piwowarskiego"
Chodzi o tę pozycję:
http://www.browar.biz/forum/showpost...4&postcount=98
PS.
ew. pożyczę na kilka miesięcy (spisanie danych)....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.
Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...-
Channel: Czechy
-
-
Posiadam powyższe wydawnictwo do wymiany:
http://www.browar.biz/forum/showthre...?t=8176&page=5
Interesują mnie rzeczy z mojego podpisu pod postem.
Szczegóły po mailu na adres: browar.slupsk@gmail.com...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment