nadinterpretujesz moje słowa. Krzysiu (nie krzysiu) napisał:
Nie sądzę by było o co kruszyć kopie Z doświadczenia wiem że takie rzucające się w oczy urozmaicanie tekstu jakie Kolega stosował jest po prostu dość męczące, bo trzeba co chwilę przestawiać się z postu na post - co nawet może mocno irytować (coś a la stanie w korku). Co znaczy po "Krzysiowemu" - tylko tyle że w jego stylu. jaki ów styl jest możesz prześledzić od początku forum. Co do persona non grata nie wiem po czym to wywnioskowałeś, zwrócona uwaga dotyczyła tylko prezentacji estetycznej Twoich postów. Nie należy za bardzo brać do siebie każdej uwagi. Przeanalizowanie treści uwagi Krzysia oznaczało nie więcej że człek ma rację, a że napisał to w sposób jaki napisał jest już zupełnie inną sprawą.
Czy tylko ja mogę zwracać na to uwagę? Niekoniecznie. Każdy może to zrobić. Tak samo jak każdy, kto nie jest akurat policjantem na służbie, może zwrócić komuś innemu uwagę żeby nie przechodził na czerwonym świetle. Nie ma się o co wściekać, można się po prostu zastanowić nad tym i owym.
PS. Pisz normalnie - nie pionowo, nie wytłuszczonym drukiem i nie wielkimi literami - normalne pismo jest czytelniejsze na monitorze. I nie musisz się podpisywać za każdym razem - twóje logo i tak jest z boku.
Czy tylko ja mogę zwracać na to uwagę? Niekoniecznie. Każdy może to zrobić. Tak samo jak każdy, kto nie jest akurat policjantem na służbie, może zwrócić komuś innemu uwagę żeby nie przechodził na czerwonym świetle. Nie ma się o co wściekać, można się po prostu zastanowić nad tym i owym.
Comment