Prosze o pomoc!!!! - historia browarnictwa w polsce

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • qba44
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.12
    • 3

Prosze o pomoc!!!! - historia browarnictwa w polsce

Jestem w trakcie pisania pracy na Historie Gospodarcza na temat Historii browarnictwa i o ile nie mialem za duzych problemow ze znalezieniem informacji na temat historii na swiecie to niestety z historia polskich browarow jest o wiele trudniej.
    Dlatego tez zwracam sie do was drodzy milosnicy tego szlachetnego trunku z prosba o pomoc!!!
    Potrzebuje ogolne informacje na dotyczace co gdzie kiedy jak sie zaczelo i jak przebiegalo. Chodzi mi o sprawy podstawowe.

Jesli ktos z was dysponuje takimi materialami bardzo prosze o odpowiedz

Dzieki!!!!
    Last edited by qba44; 2006-01-07, 15:42.
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Po pierwsze witam. A po drugie... przecież wystarczy poczytać tematy w dziale, w którym założyłeś swój temat: Historia
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• qba44
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.12
      • 3

wiem wiem ale chodzi mi bardziej o caloksztalt a nie o poszczegolne browary

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qba44
        wiem wiem ale chodzi mi bardziej o caloksztalt a nie o poszczegolne browary

Czyli chcesz otrzymać od nas pełne opracowanie. Leniuch!!
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• qba44
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.12
          • 3

nie odrazu opracowanie tylko jakis w miare jednolity tekst traktujacy o historii browarnictwa w calej polsce
          Last edited by qba44; 2006-01-07, 16:28.

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Nie ma jednolitego tekstu. Może jeszcze chcesz w PDFie?

Jesteś nie tylko leniem, ale i nieukiem. Nie uda się tobie ukończyć szkoły z dyplomem, jeżeli nie będziesz pisał poprawnie po polsku. Wszystkie twoje dotychczasowe wypowiedzi świadczą o tym, że nie władasz nawet w stopniu podstawowym językiem polskim.

Na przyszłość zrób chociaż ten minimalny wysiłek i napisz prośbę w języku polskim.

Comment

• Shlangbaum
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2005.03
              • 5828

Dołączam się do narzekań Krzysia i dołożę swoje: Nawet nie wypełniłeś swojego profilu! To już bezczelność jest. Co to za praca wogóle? Magisterska czy może semestralne zaliczenie przedsiębiorczości w liceum?

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Piotras
                Porucznik Browarny Tester
                • 2003.08
                • 307

Studia to sztuka syntezy różnych informacji więc do roboty człowieku, źródeł masz na stronie wiele...a pewnie znalazłbyś coś w swojej wydziałowej/uczelnianej/wojewódzkiej bibliotece, tyle że wtedy trzeba pisać samemu a nie systemem kopiuj/wklej.
                (Rozwalają mnie tego typu prośby)

Comment

• Leonpraga
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2005.02
                  • 468

Tego tematu nie da się ogólnie określić, zamknąć w jakąś ramkę, jest to indywidualna historia każdego z tych browarów o różnych dziejach i tradycjach, a najkrócej ogólnie to piwo produkowali, produkują i będą produkować jeżeli Cię to zadowoli to życzę miłej nauki.

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga
                    ... życzę miłej nauki.
                    Eee tam, to szczyl jakiś. Jak ktoś się podpisuje "qba", to znaczy, że jest gówniarzem = ignorantem i o łacinie nigdy nie słyszał. Szkoda na niego czasu.

Comment

Przetwarzanie...
                    X