Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99
Wyświetlenie odpowiedzi
Browary na Suwalszczyźnie
Collapse
X
-
Trochę odkopuję. Czy ktoś posiada jakiekolwiek zdjęcia browarów z Suwalszczyzny, zwłaszcza Browaru Północnego? Jestem z Suwałk, z czasów działalności ostatniego browaru niewiele pamiętam, w internecie nie za wiele można znaleźć. Jeśli ktoś coś ma, lub ma namiary może wrzucić tu lub bezpośrednio na moją skrzynkę - carlsten@o2.pl Z góry dzięki za pomoc i zainteresowanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika carlsten Wyświetlenie odpowiedziTrochę odkopuję. Czy ktoś posiada jakiekolwiek zdjęcia browarów z Suwalszczyzny, zwłaszcza Browaru Północnego? Jestem z Suwałk, z czasów działalności ostatniego browaru niewiele pamiętam, w internecie nie za wiele można znaleźć. Jeśli ktoś coś ma, lub ma namiary może wrzucić tu lub bezpośrednio na moją skrzynkę - carlsten@o2.pl Z góry dzięki za pomoc i zainteresowanie.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika carlsten Wyświetlenie odpowiedziDzięki! Jednak jakby ktoś dysponował czymś jeszcze, chętnie zobaczę.
Comment
-
Comment