Czarnków w puszkach?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• SupeR_PiwosZ
    Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
    SupeR_PiwosZ
    Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
    Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
    Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
    2024-12-31, 21:45
  • sam84
    Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
    sam84
    Dzień dobry.
    Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
    2023-01-13, 18:12
  • Wawo
    Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
    Wawo
    Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
    2020-10-29, 16:20
  • Obywatel1978
    Kamionka, [Czarnków] Noteckie Jasne
    Obywatel1978
    Oto mój wczorajszy wieczór piwny Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
    2024-07-06, 17:11
  • pebejot
    Węgry, Pécs, Alkotmány u. 94, Pécsi Sörfőzde
    pebejot
    Browar przemysłowy znajdujący się w centrum miasta Pecz, niecałe 2 km pieszo od dworca kolejowego.
    Przy browarze działa sklep firmowy, czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 do 18:00, oraz w soboty od 9:00 do 13:00.
    Sklep bogato wyposażony w asortyment butelek i puszek....
    2024-06-04, 08:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...