No ale co z tego ?
Poszedłeś na łatwiznę wstawiając linki które mogą zniknąć za jakiś czas tzn stać się nieaktywne zamiast przynajmniej podpiąć te foty bezpośrednio do postu , a pozatym od załączania tego typu zdjęć/skanów jest rubryka Browary gdzie w ich odpowiednim dziale są opcje np Galeria. Ten Okocim specjalnie nie powala gdyż takich 2 , 3-wersowych reklam a raczej ogłoszeń było sporo w ówczesnej prasie ale Tarnów przyznam Ci że jest ładniutki i ciekawy. Ale spoko - rozumiem że jesteś tutaj od niedawna (liczba postów) i możesz sie nie orientować
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
No ale co z tego ?
Poszedłeś na łatwiznę wstawiając linki które mogą zniknąć za jakiś czas tzn stać się nieaktywne zamiast przynajmniej podpiąć te foty bezpośrednio do postu , a pozatym od załączania tego typu zdjęć/skanów jest rubryka Browary gdzie w ich odpowiednim dziale są opcje np Galeria. Ten Okocim specjalnie nie powala gdyż takich 2 , 3-wersowych reklam a raczej ogłoszeń było sporo w ówczesnej prasie ale Tarnów przyznam Ci że jest ładniutki i ciekawy. Ale spoko - rozumiem że jesteś tutaj od niedawna (liczba postów) i możesz sie nie orientować
Nie wiedziałem, ze jest jakaś galeria i że na ten serwer można ładować pliki. Cokolwiek trudno tu coś znaleźć. A pomoc nie działa.
Wkleiłem URL bo kod IMG nie działa jak informował mnie napis na dole.
Skany przesłane do galerii.
W takim razie prosiłbym admina by posprzątał i skasował ten watek.
można pozaglądać na stronę główną, żeby pobieżnie się zorientować jakie są główne działy serwisu (dodatkowa podpowiedź: lewy górny róg jest taki odnośnik pt. "Działy Browar.biz")
Art, twoja bezczelność przekracza wszelkie granice. Klient powiedział, że się nie da, więc powinienieś to zrobić za niego i jeszcze go przeprosić, a nie pouczać. Wstydź się.
Art, twoja bezczelność przekracza wszelkie granice. Klient powiedział, że się nie da, więc powinienieś to zrobić za niego i jeszcze go przeprosić, a nie pouczać. Wstydź się.
Ależ słodziutki - juz jest gites Kolega FortArt przyjął do wiadomości i juz zaisntalował co trzeba w Galerii, przeprosiny na szczęście nie były konieczne
Ależ słodziutki - juz jest gites Kolega FortArt przyjął do wiadomości i juz zaisntalował co trzeba w Galerii, przeprosiny na szczęście nie były konieczne
FortArt jak masz więcej takich reklam to wrzucaj do galerii , stare piwne reklamy prasowe to fajna rzecz która cieszy oko .
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Pomoc jest docelowo przeznaczona do objaśniania działania poszczególnych elementów w serwisie. na pewno owa pomoc nie rozjaśni tego jakie są dostępne działy w serwsie osobom które nie poświęcą chwili czasu na zerknięcie na pasek nawigacyjny na górze strony
Ech, pierwsze wizyty na tych stronach wywołały we mnie przekonanie, że projektował je specjalista od informacji niejawnych.
Ale pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić.
(Ugodowość: 8)
Jak będę miał jakieś reklamy wrzucę, kolejna dodana, nie wiem czy się mieści w wymaganiach - bo to piwo hmm ... apteczne.
Ech, pierwsze wizyty na tych stronach wywołały we mnie przekonanie, że projektował je specjalista od informacji niejawnych.
Ale pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić.
(Ugodowość: 8)
Jak będę miał jakieś reklamy wrzucę, kolejna dodana, nie wiem czy się mieści w wymaganiach - bo to piwo hmm ... apteczne.
Comment