Witam ja chciałem tylko napisac ze trwa czesc wyburzania Browaru pozostała czesc ta najstarsza gdzie sie znajduje obecnie Browar Club .
Historia Krotoszynskiego Browaru
Collapse
X
-
Warto zrobić zdjęcia.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krotoszyn Wyświetlenie odpowiedzipozostała czesc ta najstarsza gdzie sie znajduje obecnie Browar Club ."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Witam.Jestem kolekcjonerem kapsli jade z Kolega w Wtorek do Krotoszyna moze cos znajdziemy kto wie :] Ostatnio byliśmy w Ostrowie gdzie weszlismy na teren Browaru bylismy w starych garażach i znalazło sie świetne kapsle ;] 12,5, Mocne,Fulle,stare Piasty,Magnumy,Mirindy,Marysienki ittd.Jak coś to mam ich bardzo dużo gdyby ktoś chciał sie wymienic ;]
Comment
-
Comment