Czy istnieją jakieś wiadomości lul pamiątki po rozlewni w Mińsku Mazowieckim?Mam tylko skan etykiety z lat trzydziestych i wiem że po wojnie w tym samym miejscu(Mireckiego 6)dalej mieściła się rozlewnia.Budynek stoi tam zresztą do dziś .
Haberbusch i Schiele rozlewnia Mińsk Mazowiecki
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
-
Witam Kolegów,
Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2020-09-08, 08:59 -
-
Nurtuje mnie reklama jak na skanie poniżej.
Mam ją (tzn dokładnie to ksero) już gdzieś z kilkanaście lat.
Zastanawiają mnie kwestie co dokładnie przedstawia ? Szyld ? Reklamę prasową ? Może jeszcze coś innego ?
Patrząc na to niewyraźne ksero wydaje mi się że mógł...-
Channel: Identyfikacja
2016-11-01, 22:50 -
-
Na sklepie wisi ogromny szyld Alkohole 24h dlatego pomyślałem że to kolejny normalny monopol z Tatrą, wódą i nie zwracałem na niego uwagi. Okazuje się że jak na piwną pustynię jaką moim zdaniem jest Mińsk mają coś do zaoferowania. Na półkach :
MARYENSZTADT
Pinta...-
Channel: Mazowieckie
2016-04-07, 06:48 -
-
Dzięki wizycie udało się wykryć pewną kwestię, która wprowadza w błąd "odwiedzaczy" browarów, ale po kolei.
Obiekt pod nazwą Green Park Conference & SPA Hotel mieści się w zalesionym terenie przy dużym skrzyżowaniu dróg M2 na lotnisko i E30 omijającej Mińsk od południa....-
Channel: Białoruś
2019-04-15, 20:05 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment