Browar Kajetanówka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Eszogo1970
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.03
    • 136

Panowie jestem od wrażeniem Waszej wiedzy. Ale żeby nie ociekało lukrem - weźcie się za robotę sami lub w grupie i swą wiedzę wydajcie w formie książek. Pozdrawiam, Mariusz.

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛
      • 2002.11
      • 6059

A wydasz je i pokryjesz koszta tegoż wydania ?
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Eszogo1970
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.03
        • 136

Chwilowo mnie nie stać na pracę wydawniczą. Mój post miał być takim podsumowaniem tematu który nie ja założyłem ale z niewiedzy w nim nabruździłem. Skoro na tym forum są tacy którzy bezinteresownie sie dzielą swą wiedzą to może i znajdą się tacy których ambicją będzie wydanie choćby skryptu na jakiś temat. Koszta, wydatki czy stracony czas ( odległości pomiędzy miejscem zamieszkania a dobrymi bibliotekami, archiwami) to oczywiście inny temat jak rzeka szeroki.

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
          Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
          Pancernik
          Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
          2024-06-03, 11:48
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • dadek
          Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
          dadek
          Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
          2019-09-27, 04:46
        • dadek
          Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
          dadek
          W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
          Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
          2019-09-03, 04:00
        • dadek
          Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
          dadek
          24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
          2020-03-13, 03:58
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...