Cooper, a ja mam takie pytanie, które dość często zadaję w sytuacji, jak ktoś marudzi - co stoi na przeszkodzie, żebyś odkupił browar w Janowie i zrobił z niego wzorowy browar? Bo na razie oprócz wyrażenia opinii, że nie podoba się tobie sposób, w jaki gość zamierza zagospodarować swoją własność, to niczym nie błysnąłeś.
Browar Janów Lubelski
Collapse
X
-
brak kasy ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzibrak kasy ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzibrak kasy ?
Comment
-
-
Hmmm... widzę tu pewną niekonsekwencję. Wpierw piszesz że niczym nie błysnąłem a teraz przypisujesz mi "zajebistość" i tworzenie "genialnych biznesplanów". Zdecyduj się więc bo jesli to drugie jest prawdą to może faktycznie pomyślę nad postawieniem tego browaru na nogi korzystając jedynie z Twojego duchowego wsparcia.
Ot po prostu tak jest że jednemu jest kompletnie obojętne co dzieje się ze starymi browarami czy browarami zamykanymi w ogóle (tu w razie czego mogę pospamować trochę cytatami z Twoich postów jeśli stwierdzisz że to potrzebne mimo że sprawdzenie ponad 13 tyś "błysków" to żmudna robota) a drugiemu już niekoniecznie. Jasne że to biadolenie ale tym zajmuje się spory odsetek naszego społeczeństwa i wyjątkiem nie jestem. Nie mogę ?
Czy to się komuś podoba czy nie przedstawiłem po prostu swoje przypuszczenia odnośnie przyszłości tego browaru (ale i w zasadzie innych już dawno zamkniętych i tych które pewnie zostaną jeszcze zamknięte) i bez żadnych wycieczek osobistych ale widać pare osób mimo to się jakoś z tym utożsamiło. Niestety.
Zgodnie z kolejnością losową odpisz jeszcze na ten post a ja już żeby nie kontynuować tego offtopu pozwolisz że popatrze sobie jak na rozwój tematu który mam nadzieje powróci do głównego wątku czyli (cyt. za Laciferno) "kontynuacji dyskusji dotyczącej zamknięcia browaru w Janowie Lub.", ewentualnie zajrzę za 2-3 lata i sprawdzę jak bardzo pomyliłem się ze swoim biadoleniem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Panie Marku!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Czekam z utęsknieniem aż ktoś bedzie dostarczał takiego pilsa jak Janów jakieś 4 lata temu...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziTo ja mam durne pytanie i to całkowicie nie w temacie( niech admin wydzieli stąd posty do wątku "Jak to się robi w Polsce B")? Gdzie jest Polska A? Obecnie mieszkam na Mazowszu i tego bycia w lepszej Polsce nie czuję. Wiele małych miasteczek w Polsce B są bardziej zadbanych i czystszych niż na Mazowszu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Chyba jedyna pozytywna wiadomość wynikająca z tego ogłoszenia jest taka że przynajmniej na razie póki co ktoś to trzyma w łapach i pilnuje azeby nie doszło do żadnej demolki przez np złomiarzy jednocześnie sugerując iż jedną z opcji zagospodarowania budynków w przyszlości jest m.in. wznowienie tam produkcji piwa jeśli znajdzie partnera w tym biznesie. Mam nadzieje że zamieszczone fotki są aktualne a nie pochodzą np z ostatniego okresu produkcji browaru.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Dopatrzyłem się w aukcji że fotki mają datownik sprzed 3 lat. Ciekawe czy stan obecny nie odbiega "zbytnio" od tego pokazanego.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment