Ojc no faktycznie Slawek to napisal.. a zaciekawila mnie Twoja opinia tym klubem wlasnie tam, co mial powstac. Bo juz tam kiedys w ogole byl klub i ponoc im sie jakos wiodlo ale chcieli zrobic mega remont i pzrerwali i sluch zaginal.. pewnie jakies problemy sa albo cos..
Browar Janów Lubelski
Collapse
X
-
Browar można wynająć. https://www.olx.pl/oferta/browar-pro...tml#a97bae5c22
Widok od wewnętrznego dziedzińca jednak wygląda dość marnie (stan 11.2019), czego nie pokazano na zdjęciach oferty.Last edited by JAckson; 2020-01-15, 08:21.MM961
4:-)
Comment
-
-
Smutnie to wygląda a browar był/jest taki piękny
To będzie tylko kolejna eksploatacja i niszczenie bez żadnych inwestycji w poprawę stanu budynków. Typowe januszostwo biznesu. Wyekspoatować a jak już stan będzie katastrofalny i zagrażający bezpieczeństwu poprosi się o ewentualne zgody na rozbiórkę i budujemy przysłowiową Biedronkę z parkingiem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziReaktywacja browaru w Janowie Lubelskim jest w realizacji.
Są ambitne plany.
Dwie dobre, piwne wiadomości w jeden dzień!„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pożyjemy, zobaczymy jak to z tym Janowem Lubelskim będzie. Nie znam jeszcze wielu szczegółów. Nie udało mi się porozmawiać, z którymś ze współwłaścicieli. Posiłkuje się tym co udało mi się samodzielnie znaleźć lub informacjami z drugiej ręki. Generalnie inwestorzy chcą, aby ich zakład był browarem i destylarnią. Docelowo ma produkować nawet do 150 000 hl piwa rocznie. Część obiektu ma być wykorzystana dla celów turystycznych oraz promocji pobliskich źródeł leczniczych na Janowskich Stokach.
-
👍 1
Comment
-
-
-
Ustalenie numeru księgi nie było problemem - jest na stronie, w obwieszczeniu komorniczym. Niestety wszystko się potwierdziło, hipoteka zajęta na niemal 10 mln, 13 wpisów. Na profilu fb jest, że będzie zbiórka craftoudingowa i lada dzień ma się pojawić piwo z browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPiwo już się ponoć pojawiło na rynku. Kto to widział albo próbował?
Na razie widzę bekę z etykiet w necie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNa razie widzę bekę z etykiet w necie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
gdzie to jest? Jak wyszukiwałem to albo jakieś kuby dyskopolo albo to: http://browarzroztocza.pl/nasze-piwa/ ...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
Nie ma czym się na razie ekscytować. Warzone kontraktowo.
Dzisiaj informują, że od stycznia sprzedają akcje. Akcje browaru z zajętą hipoteką na 10 mln? Serio ?
Comment
-
Comment