w poszukiwaniu zaginionych browarów: okolice Lubania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Eszogo1970
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.03
    • 136

A budynek browaru w Kościelniku istnieje?

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      Ziemia Obiecana, W Poszukiwaniu Unikatowego Smaku
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-08-18, 21:51
    • Krzysiu
      w poszukiwaniu zaginionych browarów: Chojnów - Świdnica
      Krzysiu
      Kolejna wycieczka szlakiem zaginionych browarów, tym razem z Chojnowa do Świdnicy. Bladym świtem udałem się pociągiem do Chojnowa. Po drodze zrobiłem z pociągu kilka zdjęć słodowni w Strzegomiu. Wschodzące słońce pięknie oświetlało mijane pasma górskie - Pogórze Wałbrzyskie, Chełmy,...
      2004-08-25, 22:50
    • Krzysiu
      w poszukiwaniu zaginionych browarów: okolice Nysy
      Krzysiu
      Kolejna wyprawa (a pierwsza tegoroczna) szlakiem zaginionych browarów, tym razem pogranicze dolnośląsko - opolskie. Pociągiem udałem się do Kamieńca Ząbkowickiego, a stamtąd już rowerkiem w trasę.
      Najpierw zamieszczę opisy, a zdjęcia - jak się zrobią (fotografuję jeszcze techniką...
      2004-08-19, 10:09
    • dadek
      Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
      dadek
      Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
      Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
      2022-11-23, 02:54
    • Krzysiu
      W poszukiwaniu zaginionych browarów: okolice Strzelina
      Krzysiu
      Świdnica - Sobótka - Jordanów Śl. - Tyniec nad Ślężą - Strzelin - Łagiewniki - Świdnica (118 km)

Wyruszyłem sobie spokojnie w sobote rano rowerkiem na wycieczkę. Wybrałem kierunek pod wiatr, żeby powrót był łatwiejszy. Wichura niestety nie sprzyjała, chociaż jechało...
      2002-07-17, 09:07
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...