2012-10-24 Josefik na antenie Radia Merkury Poznań
Jak donoszą z miasta, jutro na antenie Radia Markury ok. 10.15 będziemy mogli usłyszeć audycję z udziałem kolegi Josefika. Kto ma możliwość niech słucha
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
Jak donoszą z miasta, jutro na antenie Radia Markury ok. 10.15 będziemy mogli usłyszeć audycję z udziałem kolegi Josefika. Kto ma możliwość niech słucha http://www.radiomerkury.pl/radio-online
No nie zdążyłem się załapać od początku. Liczę, że będzie można to gdzieś pobrać / odsłuchać.
To już 4 lata jak na zachodnich rubieżach Piotrkowa powstał drugi po Toruńskim browar Jan Olbracht - tym razem nie restauracyjny a rzemieślniczy. Po 25 minutowym spacerze z dworca PKP stanąłem przed bramą zakładu 30.07.2018. Okolica już właściwie wiejska, niska zabudowa z ogrodami, ostatnie...
Niejaki Marek Wiernik z Radia dla Ciebie był tak uprzejmy, że zaprosił jeden bardzo mało znany warszawski zespół do zagrania koncertu na antenie wyżej wymienionej stacji.
Koncert będzie transmitowany na żywo jak również powstanie z niego płytka. Jednak żaden koncert nie może odbyć...
Lokal pierwotnie przez wiele lat mieścił się na pietrze DH Merkury i miał tam świetny taras i brackie. Do tego świetną lokalną atmosferę.
Niestety został stamtąd wyrzucony a na jego miejsce powstała kolejna hipstersko-słoikowa pretensjonalna thai food czy coś takiego.
Na...
Generalnie żarciodajnia ze sporym wyborem różnorakich dań. Dwa pomieszczenia z wygodnymi siedziskami w lekkim półmroku, na ścianach i półkach różne graty, stare radia i inne śmieci, ale bez przegięcia - to lubię - fajny klimat. Do tego ogródek na ~5 stolików.
Do picia z kranu...
Podjęty przez nasze państwo wysiłek, zmierzający do zwiększenia ściągalności podatku od posiadania RTV (dla zmyłki nazywanego abonamentem) spowodował, że w wielu firmach i instytucjach pojawiły się problemy ze słuchaniem radia w godzinach pracy. Ja radzę sobie, słuchając radia internetowego....
Comment