2013.06.04-05 - Warszawa (Bemowo), Impact Festival

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9055

U mnie w domu tv nie słychać taki hałas z płyty lotniska. Idę chyba spać bo już mi czacha dymi
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• iron
      • 2002.08
      • 6717

Już ochłonąłem to moge skrobnąc kilka słów.
      Dotarliśmy ze Slavoyem na Airborne. Nagłosnienie mocno srednie a i zespół jakby trochę potraktował ten występ "po studencku". No i ulewa, której wg pogodynki miało nie być W ciagu pół godziny byliśmy mokrzy - przenieśliśmy się pod parasole na "piwo"

Slayer - wreszcie przestalo padać. Nagłośnienie nieco lepsze. A sam koncert taki sobie - Bostaph radził sobie z "napierdalaczami", ale jak grali wolniej to czar pryskał - do precyzji i fantazji Lombardo mu daleko...

Udaliśmy się na "piwo" i zaczął sie kryzys - mokre ciuchy chłodziły nas niemiłosiernie, a jeszcze do tego wiatr, a minęło dopiero koło połowy czasu jaki mieliśmy być. Mozliwość zobaczenia Korna i Rammstein powoli zdawała się byc poza naszym zasięgiem i nagle...
      olśnienie - czas zakupić na stoisku z koszulkami zwykłą foliową pelerynę (o wartości zapewne góra 2 zł) za... 10 zł
      Ale zakup mimo wszystko był udany - po włożeniu tejże drogocennej pelerynki zrobiło o wiele cieplej i można było znowu mysleć o doczekaniu końca koncertowego dnia

Korn - nie wiem dlaczego grali na malej scenie - koncert był bardzo dobry, dobrze nagłośniony i bardzo mi się podobał. No ale jest obawa, ze na taki odbiór koncertu mogło wpłynąć to, że wreszcie było mi ciepło...

Podochoceni lepszym komfortem termicznym udaliśmy się na kolejne "piwo" - to juz była przesada, ledwo dopiliśmy. Ale odkryliśmy jeszcze jedną prawdę - można się dogrzać w czasie koncertu przy stoiskach z kiełbaskami itp. - tylko jedna wada - zaczyna się być głodnym...

Rammstein - jednak doczekaliśmy Koncert świetnie nagłośniony, a w zasadzie nie koncert a spektakl. 100 minut szybko minęło. Nie było zbednych przerw miedzy kawałkami, konkretnie i do przodu - warto było dać te 10 zeta za pelerynkę

Potem udaliśmy sie na z góry upatrzone pozycje, gdzie nierozsądnie walczyliśmy do 6tej rano, ale to już zupełnie inna opowieść, ktorej Wam nie opowiem, nawet jak zjem zupę
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
        • 2002.08
        • 6717

Mały wybór spektaklu gwiazdy wieczoru (występy innych zespołów chętni znajdą zapewne też w tym miejscu):
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
          • 2002.08
          • 6717

A tu żeby nie być gołosłownym dowód na niemoc Bostaph'a
          W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

zderzona z dokonaniami tego pulchnego młodziana
          W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
            • 2002.08
            • 6717

I jeszcze jeden chudy młodzian na zestawie minimalistycznym
            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
            X