No i mamy - rozgrzewka przed zacieraliami. Wybiera się ktoś? Będzie napewno żenada , w dużych ilościach, jak dla mnie bosko. Po dupie w poprzednim tygodniu kolejny smaczek muzyczno-absurdalny w stolicy.
2013.12.06 - Warszawa (Klub Remont), Zacier
Collapse
X
-
TTOP najpierw naucz się odpowiednio nazywać tematy, później naucz się pisać tak aby wiadomo było o co Ci chodzi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
hmm, że użyłem odwrotnego formatu daty? No przepraszam, mój błąd, choć sugerowałem się innymi tematami w tym dziale.
Co do tekstu - nie wiem, czego nie rozumiesz. Każdy, kto zna Zacier, zna i dupę (El Dupę, L Dópę i jeszce kilka innych nazw). Większość ludzi znających Zacier i mieszkających w wawie wie, że dupa miała koncert w poprzedni piątek w Mechaniku (jest nawet o tym temat).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedzi..... Każdy, kto zna Zacier, zna i dupę (El Dupę, L Dópę i jeszce kilka innych nazw).
I co wychodzi? Że niejaki TTOP spożył jakiegoś zacieru, który właśnie zaczyna fermentować.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No dobrze, widać za dużo przebywania w takim, a nie innym towarzystwie W takim razie wszem i wobec- kocert Mirosława Jędrasa vel Zaciera, w klubie Remont 6.12.2013.
BILETY:
Studenci 10 zł
Pozostali 20 zł
START: 19
Bilety dostępne w przedsprzedaży w klubie i na stronie www.ebilet.pl
Mam nadzieję, że już teraz wszystko jasne Do zobaczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedzihmm, że użyłem odwrotnego formatu daty? No przepraszam, mój błąd, choć sugerowałem się innymi tematami w tym dziale.
Co do tekstu - nie wiem, czego nie rozumiesz. Każdy, kto zna Zacier, zna i dupę (El Dupę, L Dópę i jeszce kilka innych nazw). Większość ludzi znających Zacier i mieszkających w wawie wie, że dupa miała koncert w poprzedni piątek w Mechaniku (jest nawet o tym temat).
się admina nie słucha
i widać teraz że i Ty podchwyciłeś ten chaotyczny sposób zapisywania daty. W tym konkretnym dziale nie ma jednak ciśnienia na poprawianie tego przez moderatorów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dd-mm-yyyy to chaotyczny? Ja nie przyjmuję do wiadomości nowomodnych amerykańskich formatów typu yyyy-dd-mm czy yyyy-mm-dd bo nie zamierzam ulegać USA w żadnej sprawie"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzidd-mm-yyyy to chaotyczny? Ja nie przyjmuję do wiadomości nowomodnych amerykańskich formatów typu yyyy-dd-mm czy yyyy-mm-dd bo nie zamierzam ulegać USA w żadnej sprawieOstatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2013-11-27, 14:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzidd-mm-yyyy to chaotyczny? Ja nie przyjmuję do wiadomości nowomodnych amerykańskich formatów typu yyyy-dd-mm czy yyyy-mm-dd bo nie zamierzam ulegać USA w żadnej sprawieOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-11-28, 08:50.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dla mnie formatem który był przez całe życie i nie rozumiem dlaczego go zmieniać- był i jest dd-mm-yyyy. Nie rozumiem co daje odwracanie tego formatu? Dyskusja chyba powinna polecieć do spraw technicznych."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Posortuj sobie listę wątków wg tytułów w tym dziale to może coś do Ciebie dotrze jak zobaczysz efekt. Odpowiadałem już Tobie sto razy dlaczego proszę o taki a nie inny format daty i czemu to służy.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-11-28, 09:16.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDlatego ja mam gdzieś poprawiać Ciebie Gdyby to ode mnie zależało, to wszelkiego rodzaju imprezy nie związane z piwem, piwowarstwem wyleciałyby w kosmos.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dobra, pomimo błędnej daty, będzie ktoś?
Przed chwilą Mierosław był w Antyradiu i zapowiedział w piątek granie do upadłego. Z racji, że przedwczorajszy ponadgodzinny występ strzelił mi jak z bitcha (i maderfakera), poczułem nagłą ochotę na poprawkę, nawet jeśli będzie się to wiązało z dwoma przejazdami Polskim Busem.
No i?Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment