2014-02-08 – Warszawa - koncert zespołów Moskwa, Skowyt, Londyn’70

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Doro_
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.09
    • 131

2014-02-08 – Warszawa - koncert zespołów Moskwa, Skowyt, Londyn’70

8 lutego 2014 roku w klubie Znośna Lekkość Bytu w Warszawie, ul. Lubelska 30/32 zagrają:
    Moskwa
    Skowyt
    Londyn’70

Bilety w przedsprzedaży 20 zł (płatność przelewem na konto klubu)
    w dniu koncertu 30 zł.

Koncert odbędzie się w ramach zimowo-wiosennej trasy koncertowej zespołu Moskwa. Dwa dni wcześniej Moskwa gra w Łodzi, a dzień wcześniej w Płocku.
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Się będzie Fajny dzień się zapowiada. Najpierw Dzień Darwina na Wydziale Biologii, a potem koncercik
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Doro_
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2011.09
      • 131

koncert już dzisiaj - za dwie godziny

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
        Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
        e-prezes
        Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
        2019-06-29, 18:43
      • e-prezes
        Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
        e-prezes
        O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
        2019-06-29, 18:29
      • e-prezes
        Rosja, Moskwa, Mikołajska 25, Jawspot
        e-prezes
        Jeden z firmowych punktów degustacji browaru Jaws - tap roomów znaczy się. Ten akurat ma dobrą lokalizację blisko centrum i z racji, że znajduje się na ostatnim piętrze centrum handlowego roztacza się piękny widok na Łubiankę. Co to jest nie muszę chyba dodawać.

20 kranów...
        2019-06-29, 14:16
      • Pancernik
        Wielka Brytania, Londyn, We Grill, 29-30 Leadenhall Market
        Pancernik
        Małą knajpka, w zasadzie bar z szaszłykami w epicentrum londyńskiego City.
        Trudno ją znaleźć, jest tak naprawdę na tyłach sklepu z odzieżą "Barbour" .
        Najważniejsze jednak, co znajduje się przed nią. To w zasadzie większy roll-bar i kilka stolików do przycupnięcia....
        2018-11-09, 08:23
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...