A coś mam jednak takie głupie wrażenie, że sobie szydzisz z metali, ale co tam różnie bywa.
7 pazdziernika koncertw Liverpool Wrocław
Collapse
X
-
bynajmniej! choć rzecz jasna napisałam to złośliwie, bo zła byłam....
po prostu osłabiają mnie hasła typu: **** to brudasy i śmierdziele
w miejsce **** wstawić:
Murzyni, Punki, Ukraińcy, Żydzi, Rudzi, Księgowi, Arabowie, Rolnicy etc. etc.....
co to są, k...urka, za argumenty?????!!!!!!!!!!!!!Comment
-
I wytłumacz to wszystkim homofobom, rasistom, oraz tym, dla których drugi człowiek nie ma żadnej wartości. Maju to jest rzecz niemożliwa do wykonania, trzeba wielu lat, pokoleń, by ludzie poczęli się zmieniać, rozumieć co daje przyjażń międzyludzka."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
nienawidzę rudych i brodatych i okularników.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Cordel napisal/a
I wytłumacz to wszystkim homofobom, rasistom, oraz tym, dla których drugi człowiek nie ma żadnej wartości. Maju to jest rzecz niemożliwa do wykonania
i wiesz co mnie w tym wszystkim najbardziej wkurza???
...że tyle o tym gadam,,,
i wiem, ze to ni ma sensuComment
-
ART, samokrytyka w najlepszym stylu. Skąd czerpałeś wzorce?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Comment
-
Kudłaty napisal/a
Cordel będziemy musieli razem wypić jakieś piwko.
I pomachać włosami"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
Comment
-
Dlaczego niby?
Dlaczego ludzie lubią źwierzątka?
Są wstrętne i okropne i nie dają żyć!
Mój kot budzi mnie o 4-5 rano bo się wys*** i trzeba Mu posprzątać!
One są okropne!Comment
-
dobrze żeś nie przyjechał na grzyby, bo byś jeszcze roślinki znienawidził- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment