Dziś wieczorem o godz. 19.00 w Zakładzie Usług Piwnych odbędzie się premiera nowego rzemieślnika wrocławskiego, chodzi o Warsztat Piwowarski. W programie spotkanie z założycielami, prezentacja projektu oraz degustacja przekąsek własnej roboty, a i piwa też
2015.10.14 - Wrocław, Premiera wrocławskiego browaru Warsztat Piwowarski
Collapse
X
-
no i jak premiera panie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino i jak premiera panie?
Otóż pierwsze piwo pod nazwą "Pierwsza Warka" okazało się lekkim ejlem, chmielonym ameryką o rześkim owocowym profilu i bardzo dobrej pijalności.
Po wypiciu kilku warek zostałem odwieziony do domu przez organizatorów i uważam, że takich imprez powinno być więcej! A i w końcu przekonałem się do warki!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziImpreza sympatyczna, sporo znajomych.
Po wypiciu kilku warek zostałem odwieziony do domu przez organizatorów i uważam, że takich imprez powinno być więcej! A i w końcu przekonałem się do warki!
Nie dałbyś rady, warka u Maruśki to teraz jakieś 450l, coś zmyślasz"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment