2015.10.17 - Octoberfest w Pszczynie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kasia1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 5

2015.10.17 - Octoberfest w Pszczynie

Chyba się trochę spóźniłam, bo impreza się skończyła, ale chciałam dołożyć swoją cegiełkę do tematów w tej kategorii, może kogoś zainteresuje 17 października odbył się w Pszczynie polski octoberfest na modłę bawarską. Wie ktoś może, jakie piwa można było degustować? Tyskie na pewno Ciekawe, czy w przyszłym roku będzie kolejna edycja.

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.10.05 - Lębork - Octoberfest
    Ahumba
    5 października zapraszamy Was na wyjątkowe świętowanie jesieni z naszym piwnym festiwalem. Startujemy o 16:00 przy ulicy Pionierów 13!
    Cieszcie się muzyką na żywo w wykonaniu niezawodnego "Duetu od A do Z" oraz pysznymi daniami z grilla, które doskonale komponują się z naszymi...
    Start
    2024-10-05
    Koniec
    2024-10-05
    Adres
    Lębork, Pionierów 13, Ale Browar
    2024-09-27, 15:39
  • bastion
    Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
    bastion
    Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
    2025-01-10, 22:09
  • dadek
    Chorwacja, Zagrzeb, Illica 222, Pivana/Pivovara Grif
    dadek
    To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
    2021-09-09, 23:46
  • Gringo
    Bułgaria, Sofia, Tri Ushi 13, Halbite
    Gringo
    Bar - restauracja, z szeroką gamą piw, która również zleca swoje receptury kontraktowo w innych browarach. Znajduje się na spokojnych obrzeżach centrum.
    Klimat i wystrój barowo - restauracyjny, taki raczej na modłę czeskich knajp. Przyjemnie i luźno. Kuchnia mieszana, bałkańska,...
    2020-07-29, 21:49
  • concerto
    Wrocław, ul. Energetyczna 14/1b, Kozacka Chatka
    concerto
    To chyba ten sam lokal co zamknięty:

https://www.browar.biz/forum/showthr...yczna+wrocław

Generalnie bardziej jadłodajnia na ukraińską modłę ( zjadłem smaczną zupę ), ale jak kogoś zawieje na tą pustynię piwną, to może...
    2020-02-06, 12:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...