Tradycyjnie już kolejna miejska impreza piwna na chwilę przed OpolFestem odbędzie się na Rynku. Wystawcami są opolscy restauratorzy z Rynku i okolic. Zapowiadanych jest 50 różnych piw. Impreza ma być trzydniowa. Z plakatu zapamiętałem takie kwiatki jak Paulanger i Krasnicove, ale i coś z Artezana ma być (pewnie na stanowisku podarkadowym).
2016.09.30-10.02 - II Święto Piwa na opolskim Rynku
Collapse
X
-
2016.09.30-10.02 - II Święto Piwa na opolskim Rynku
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2016-09-25, 22:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-28, 22:05 -
-
Muzyka na żywo i 1 piwo w cenie wejściaStart2024-10-25Koniec2024-10-26AdresChojnice, Droga do Igieł 1, Chojnice, Browar Gościniec
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-27, 09:38 -
-
Poproszony zostałem o pomoc w zebraniu danych do pracy licencjackiej.
Zapraszam do wypełnienia ankiety. Dziękuję w imieniu studentki za poświęcony czas....-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.