widziałem na mieście plakaty jakoby 26-29 września miało się odbyć cóś bawarskiego - dzień bawarski abo cóś podobnego. nie bardzo tylko wiem co ma z tym wspólnego Tyskie?
a teraz w Krakowie
Collapse
X
-
impreza ma się odbyć w Chorzowie z tego co widziałem na plakatach. pewnie picie Tyskiego przez cały weekend.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
może to coś na kształt warszawskiegoOktoberfestu?
Od 2 lub 3 lat przy stadionie Skry rozstawiają namiot i przy muzyce (pseudo-bawarskiej) można się upić piwem.
A propos upicia wczoraj usłyszałem: szczyt pijaństwa jest wtedy, gdy się spije ślimaka tak, żeby nie mógł trafić do swojego domuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
ART napisał(a)
impreza ma się odbyć w Chorzowie z tego co widziałem na plakatach. pewnie picie Tyskiego przez cały weekend.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Witam.
Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
Data: 15. 02. 2020 r.
Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
Czas: w godz. 7,00 - 12,00
Wejściówka 5 zł
Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
-
Channel: Niemcy
-
-
witam jak by ktoś szukał skupu butelek to skupuję zwrotne po piwie w Krakowie
kontakt najlepiej email: krzysiek.filu@gmail.com lub tel: 574-218-381-
Channel: Poszukuję miejsca...
2017-01-29, 16:17 -
-
Baladina znałem jeszcze z dość szerokich kranów Omerty w Krakowie, gdzie gościły czasem bardzo zacne piwa z Włoch. Może nie klasy Xyauyù, ale pamiętam, że to były moje początki z włoskim kraftem. Browar już mocno komercyjnie stoi na nogach, więc o zbyt nie musi się martwić. W Bolonii, przy...
-
Channel: Włochy
2023-02-26, 17:40 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment