Mamy takiego plana z członkami grupy " Piwne Szlaki z Raciborza". Aby przejechać rowerami trasę Breclav-Bohumin na rowerach około 270 km w trzy dni. I odwiedzić około 20 browarów, wyjazd pociągiem z Raciborza do Breclav. Tu wsiadamy na rowery i ruszamy w kierunku Polski. W pierwszy dzień planujemy pokonać około 70 km ( 8 browarów), nocleg w okolicach Ratiskovice. Drugi dzień około 100 km ( 6 browarów), nocleg okolice Zahlinice. Co do trzeciego dnia to trasa jeszcze nie zaplanowana, są dwa warianty, Zahlinice-Kelc-Palacov-Studenka lub Zahlinice-Kelc-Valaske Mezirice-Roznov pod Radhostem-Kozlovice-Ostrava. Gdyby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam
2018.05.01-03-Czechy, Tour de Czech Republic
Collapse
Related Topics
Collapse
-
CREW Republic to jedna z ikon tzw. piwnej rewolucji w Niemczech przeżywa problemy i w związku z tym zakończył warzenie w swoim podmonachijskim browarze i powraca do warzenia kontraktowego w Bittburgerze, gdzie będą mieli do swojej dyspozycji osobny browarek eksperymentalny.
Piwa z...-
Channel: Niemcy
-
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
- Ostatnie wysyłki w 2023 r. wychodzą od nas 21. grudnia
- 22.12 - 01.01 - nieczynne
- Od 2. stycznia 2024 - działamy normalnie-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2023-12-18, 20:53 -
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.