to było do Marcopoloka
Tyskie biesiady (13.X - 10.XI)
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Kultura kulturą a wszystko zależy od tego w jaki kulturalny sposób zostajesz poproszony o opuszczenie danej lokalizacji.
Jeżeli zasiedzę się w knajpie a barman podchodzi do stolika i mówi że będzie powoli zamykał nie wskazując wzrokiem na niedopite piwo to moim zadaniem to jest kultura!!! Wtedy spokojnie dopijam i wychodzę życząc dobrej nocy. Natomiast jeśli na imprezie jest 300 osób lub więcej to pokazywanie drzwi(przenośnia) nie leży w dobrym tonie.
Absolutnie nie pochwalam burd a już zwłaszcza zorganizowanychbez brody...
Comment
-
-
[QUOTE]ART napisal/a
[B]chcesz dostać szlaban na ewentulane imprezy Browaru?
Na Imprezach jestem spokojny jak baranek może po kilku mam więcej do powiedzenia. Spytaj Maji.
Wspaniałą cechą mojego organizmu jest to że zawsze wiem kiedy mam dość i nikt mi tego nie musi mówić. Jak przegnę pałę
to ide nynu.
I jeszcze odnośnie kultury!!!
W Polskiej kulturze od wieków zakorzeniony jest "Styl Weselny"
Pierwsze się nap..... a potem wp... innym.
Dlatego propagowanie kultury picia jest takie ważne. Jeśli chodzi o piwo to forum pełni taką właśnie role edukacyjną (wazelina)
ART- postaraj się o dotacje z Ministerstwa Kultury
bez brody...
Comment
-
-
Jeśli któs był na Oktoberfest to wie, że i tam dochodzi do zniszczeń i często mało "kulturalnych" popisów ( nt tańce na stołach z gołą d... ), ale tam poprostu jest bardzo dobrze wyszkolona ochrona ( dobre, niemieckie wzorce ), która potrafi reagować ( i reaguje ) na tego typu zachowania.
Nie przesadzajmy z tym brakiem kultury u Polaków. Przykład Przystanku Woodstock nastraja raczej pozytywnie. Bez większych strat bawiło się tam ponad 300.000 ludzi. A z raportu Kompanii wynika, że "padło" ponad 4000 beczek ( x 50 litrów każda ).Simon
Comment
-
-
mamy na forum takie zgrabne dziewiętnastkiWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Dziewczęta na stołyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ciekawe co było przyczyną wcześniejszego zakończenia imprezy. Może to z powodu zachowania obywateli?
W końcu kilka imprez przebiegało jak należy. Co tak naprawdę stało się w Rzeszowie? Może to jest sprawa do archiwum X?
Bo chyba nie zabrakło piwa?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Policja zażądała żeby zamiast do 24.00, impreza trwała do 22.00. Niestety jak zwykle policja prowokuje.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
No to już nic nie rozumiem. Jak mogli takie żądania wysunąć, a potem nie umieli zabezpieczyć wykonania tego. Całe szczęście, nie jest to w takim razie wina Tyskich.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jak to policja: powiedzieli, że nie wolno dłużej a potem się wypieli. oczywiście podpici debile są nie mniej winni.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
I nie myślę inaczej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisal/a
nie jest to w takim razie wina Tyskich.
ktoś w końcu był czy wszyscy tylko spekulują?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Spekulanci byli na tapecie w latach stanu wojennego. Co do Rzeszowa to próbujemy się domyślać, co tam się na prawdę stało. To chyba rzeczywiście nadaje się do Archiwum XLast edited by adam16; 2001-10-30, 18:38.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment