Czechy, Frydek-Mistek, Staroměstská, Festiwal Pivopění

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 19:47
  • heckler
    Czechy, Ostrava, Orlovská 778/143, Pivovar Troll
    heckler
    Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
    Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było . Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
    2019-09-07, 07:30
  • heckler
    2018.10.12-13, Czechy, Ostrava-Karolina, Oktobeerfest
    heckler
    W dniach 12-13.10 w dzielnicy Ostravy Karolina przed dużym centrum handlowym Nová Karolina odbyła się kolejna piwna impreza w tym mieście o nazwie Oktobeerfest.
    Lato w tym roku nie dawało za wygraną i grzech było nie skorzystać z odbywającej się w pobliżu imprezy. W ciepłe, sobotnie...
    2018-10-26, 05:44
  • heckler
    Czechy, Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • heckler
    Czechy, Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
    heckler
    Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
    Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
    Na szczęście ulica przy...
    2024-06-25, 08:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...